Maritom: Plechové garáže na celý život

Plechové garáže od Maritomu: nadčasový design a kvalita, která vydrží

Potřebujete uskladnit zahradní nábytek, gril a nářadí? Nebo nemáte parkovací místo pro svoje auto, motorku či loď? Problémy s nedostatkem prostoru Vám snadno pomohou vyřešit naše plechové konstrukce. Vyrábíme garáže, přístřešky a domky nejrůznějších tvarů a velikostí, takže si u nás vybere opravdu každý. Zhotovujeme výrobky pouze z osvědčených materiálů připevněných na pevné ocelové konstrukci té nejvyšší kvality, takže s Vámi vydrží opravdu dlouho.

Výhody plechových garáží od nás

Životnost a kvalita provedení

Právě životnost našich plechových garáží je jejich hlavní výhodou. Kovové materiály totiž vydrží opravdu všechno. Nepodléhají hnilobám, nepraskají a nejsou náchylné na působení přírodních vlivů ani škůdců. Díky létům praxe jsou navíc naše materiály velmi odolné i vůči korozi a nevyžadují na rozdíl od dřevěných konstrukcí téměř žádnou údržbu.

Orientace na zákazníka

Kromě prototypových plechových garáží, které si můžete vybrat v našem sortimentu jsme schopni vyrobit i konstrukce modifikované podle přání a představ zákazníka, tak aby vyhovoval přesně Vašim potřebám. Kromě toho nabízíme celou řadu barevných variant povrchových úprav, takže budete jistě spokojeni i s vizuální stránkou našich produktů, které přizpůsobíme Vašemu vkusu.

plechová garáž

Cenová dostupnost

            Se stále rostoucí cenou dřeva jsou navíc plechové garáže stále více žádoucí, protože jsou cenově dostupné. Nejlevnější plechové garáže od nás začínají už na cenně 7687 kč.  Platba navíc probíhá až při odběru garáže a její montáž je zcela zdarma.

Snadné objednání i online z domova

            Nemusíte nikam chodit a plechové garáže si můžete objednat v pohodlí Vašeho domova, díky našemu internetovému obchodu. Ten nabízí výběr garáže krok za krokem přes výběr typu střechy, rozměry, typ konstrukce, typ umístění brány, typ povrchové úpravy, výběr doplňků až po konečnou vizualizaci Vaší garáže s konečnou cenou a předpokládaným termínem doručení.

Nejlepší nabídka na trhu- to jsou plechové garáže od nás!

            Tak na co ještě čekáte? Jediné, co musíte udělat je připravit nám povrch pod garáží  a o všechno ostatní se už postaráme my. Objednejte si ještě dnes z našeho sortimentu plechovou garáž přesně podle Vašich představ na garazeplechove.cz. A my Vám ji rychle a zdarma přivezeme a smontujeme.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup